Grup EnergoBit - solutia completa in electricitate - EnergoBit Group, EnergoBit, CFR Cluj, CFR 1907, Antreprenoriat Lucrari Electrice, SCADA, Contoare energie, Contoare gaz, Protectii numerice, SEL, EDSA, Posturi de transformare, Celule de medie, Tablouri electrice, Baterii de condensatoare, Transformatoare uscate, EnergoBit Tesar

EnergoBit

 • EnergoBit Control Systems

  Energobit Control Systems ofera solutia completa privind proiectarea statiilor, posturilor de transformare si liniilor electrice de 400 – 220 – 110– 20 – 0,4 kV, atat pentru lucrari noi, cat si pentru modernizarea celor existente, precum si pentru lucrari complexe, dintre care un domeniu important este cel al parcurilor eoliene.

 • ELM Electromontaj Cluj

  ELM Electromontaj Cluj vine ca o completare fireascã pentru serviciile oferite de Grupul EnergoBit, ca urmare a dezvoltãrii constante a EnergoBit ºi a dorinþei de a acoperi cu resurse umane proprii activitãþile complementare din cadrul procesului antreprenorial.

Produse si solutii

Centru media

 • Declaratii

  Declaratii si Anexe la proiectul de divizare.

 • Certificari si Politica SMI

  Grupul EnergoBit a obtinut certificarea sistemului de management integrat in conformitate cu standardele ISO 9001, ISO 14001 si BS OHSAS 18001, din partea organismului german de certificare DQS.

Referinte

 • EnergoBit Prod

  Posturi de transformare, celule de medie tensiune, firide de distributie si alte echipamente de medie tensiune produse de EnergoBit Prod

 • EnergoBit Schreder Lighting

  Iluminat urban, iluminat public, iluminat industrial, iluminatul tunelelor, iluminat arhitectural, iluminat sportiv

 • EnergoBit Tavrida

  Intreruptoare de medie tensiune in vid, reanclansatoare automate, separatoare de sarcina, contactoare de joasa tensiune, retrofit

 • Energolux

  Sisteme de iluminat pentru spatii comerciale, iluminat rezidential, birouri, sisteme de iluminat scenic, aparate de iluminat, sisteme de control, accesorii.

 • EnergoEco

  Audit energetic, consultanta in managementul energetic si proiecte tehnice energetice

Cariere

 • Stagii de practica

  Grupul de firme EnergoBit pune la dispozitia studentilor de la Universitatile Tehnice din Bucuresti, Brasov, Craiova, Constanta, Bacau, Cluj-Napoca*, stagii de practica neplatita pe perioada iunie – august 2013

 • Politica resurse umane

  Cele mai de pret valori din vitrina companiei noastre sunt oamenii. Resursele umane au fost mereu atuul nostru principal. In urma cu 17 ani, cand am pornit la drum, familia noastra era mica. Azi familia EnergoBit numara 370 de oameni care ne reprezinta in Cluj-Napoca, Jibou, Bucuresti, Bacau, Brasov si Constanta.

 • Responsabilitate sociala

  Managementul de varf al SC EnergoBit SRL este constient de faptul ca responsabilitatea sociala si conditiile de munca sunt foarte importante pentru dezvoltarea organizatiei.

 • Jobbing

  La EnergoBit strategia noastra este simpla: angajam oameni deosebiti si ii incurajam sa isi transforme visele in realitate. Noi credem in munca grea, o atmosfera placuta si acel tip de creativitate care apare doar atunci cand oameni talentati din medii diferite abordeaza problemele din perspective diverse. Fie ca lucrezi la sediul nostru din Cluj-Napoca, la sucursalele noastre din Bucuresti, Brasov, Bacau, Constanta sau la fabrica din Jibou, suntem siguri ca EnergoBit Group este locul unde poti aspira la o cariera buna.

Despre noi

 • EnergoBit

  O idee frumoasã devenitã un business de succes și inovator – aceasta este povestea EnergoBit, care azi oferã soluția completã în electricitate: audit energetic, consultanțã în programe de eficiențã energeticã și energii regenerabile, proiectare și servicii de inginerie specializate...

 • Premiul Business pentru Dezvoltare Durabila si Management Performant

  In cadrul unei gale organizate de Facultatea de Business din Cluj, EnergoBit Group a primit premiul pentru dezvoltare durabila si management performant. Evenimentul a avut loc in data de 31 martie a.c., incepand cu ora 12.00, in Amfiteatrul Facultatii de Business, Cluj-Napoca.

 • Locul I la nivel national in topul CCI

  EnergoBit s-a clasat pe prima pozitie in topul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei pentru anul 2009, la categoria Intreprinderi mijlocii, pentru sectorul Constructii si lucrari de instalatii.

Link 
Solutia completa in electricitate - EnergoBit Group, EnergoBit, CFR Cluj, CFR 1907, Antreprenoriat Lucrari Electrice, SCADA, Contoare energie, Contoare gaz, Protectii numerice, SEL, EDSA, Posturi de transformare, Celule de medie, Tablouri electrice, Baterii de condensatoare, Transformatoare uscate, EnergoBit Tesar, Enex, Furnizare energie, Parcuri eoliene, Eolian, Energie verde, EnergoBit Schreder, Iluminat, Iluminat exterior, Stalpi de iluminat, Sisteme de iluminat, Lampa, Iluminat interior, Iluminat scenic, Energie eoliana, Intrerupatoare de medie, Reanclansatoare, Energobit Tavrida, Energolux, Separatoare, Contactoare, Trafo, Retrofit celule, Audit energetic, Statii electrice, Grupuri electrogene, Managementul energiei, Echipamente electrice, Sisteme de contorizare, Software de comanda si control