Despre EnergoBit Prod - Firma specializata in producerea de echipamente electrice de joasa si medie tensiune, reprezentind ramura de productie proprie exclusiva a grupului de firme.

Despre EnergoBit Prod

Membra a EnergoBit Group, EnergoBit Prod a fost infiintata in anul 1998 si dispune azi de unitati de productie la Jibou, judetul Salaj si Cluj-Napoca.
EnergoBit Prod EnergoBit Prod
Producem posturi de transformare, celule de medie tensiune, tablouri electrice si de automatizare, firide de distributie, sisteme de teleconducere,  baterii de condensatoare si alte echipamente de medie si joasa tensiune.
 
In momentul de fata avem peste 120 angajati, care isi desfasoara activitatea in productie si la birourile care ne coordoneaza activitatea la Cluj-Napoca si Jibou.
Cele 3 hale de productie de la Jibou, judetul Salaj, se intind pe 5000 metri patrati, fiind structurate pe categorii  si linii de productie. La Cluj-Napoca fabrica se intinde pe circa 1000 mp.
EnergoBit Prod EnergoBit Prod

Oferim clientului servicii complete, de la oferta pana la transportul, instalarea si service-ul echipamentelor.

Intr-o societate aflata in continua dezvoltare, cum este cea romaneasca, cererea creste in fiecare an. Ne aliniem permanent la noile tendinte de expansiune si modernizare, investim mereu in tehnologie si obtinem astfel treptat o crestere a productivitatii direct proportionala cu cererea pietei.


 
Solutia completa in electricitate - EnergoBit Group, EnergoBit, CFR Cluj, CFR 1907, Antreprenoriat Lucrari Electrice, SCADA, Contoare energie, Contoare gaz, Protectii numerice, SEL, EDSA, Posturi de transformare, Celule de medie, Tablouri electrice, Baterii de condensatoare, Transformatoare uscate, EnergoBit Tesar, Enex, Furnizare energie, Parcuri eoliene, Eolian, Energie verde, EnergoBit Schreder, Iluminat, Iluminat exterior, Stalpi de iluminat, Sisteme de iluminat, Lampa, Iluminat interior, Iluminat scenic, Energie eoliana, Intrerupatoare de medie, Reanclansatoare, Energobit Tavrida, Energolux, Separatoare, Contactoare, Trafo, Retrofit celule, Audit energetic, Statii electrice, Grupuri electrogene, Managementul energiei, Echipamente electrice, Sisteme de contorizare, Software de comanda si control