Despre EnergoBit Tavrida - Companie romano-estoniana, care are ca obiect de activitate comercializarea aparatelor de medie tensiune produse de Tavrida Electric.

Despre EnergoBit Tavrida

Site oficial: www.tavrida.ro

Reprezentant unic al producatorului Tavrida Electric in Romania, EnergoBit Tavrida are ca obiect de activitate comercializarea aparatelor de medie tensiune cu comutatie in vid produse de acesta: intreruptoare, reanclansatoare automate, separatoare de sarcina, sectionatoare si contactoare de joasa tensiune.

Produsele Tavrida Electric sunt rezultatul activitatii de cercetare a unor colective de specialist reputati, calitatea lor fiind confirmata prin incercarile de tip efectuate atat in Laboratoarele Tavrida, cat si in Laboratoarele KEMA.

EnergoBit Tavrida EnergoBit Tavrida
Reanclansatoarele de medie tensiune Tavrida si-au dovedit calitatile in multe aplicatii moderne care vizeaza automatizarea distributiei. Intreruptoarele de medie tensiune cu comutatie in vid beneficiaza
de caracteristici tehnice ce le recomanda atat pentru utilizarea in celule noi, cat si pentru inlocuirea intreruptoarelor din celule existente.
EnergoBit Tavrida
Pe langa activitatea de comercializare, echipa EnergoBit Tavrida asigura solutii si asistenta tehnica pentru modernizarea instalatiilor din statii si posturi de transformare, prin montarea de aparate cu comutatie in vid in locul intreruptoarelor vechi (retrofit).
EnergoBit Tavrida
Caracteristicile tehnice ale produselor comercializate si calitatea asistentei tehnice pentru identificarea solutiilor optime economice sunt elementele cheie ce au contribuit la succesul companiei pe piata romaneasca.
Modul in care sunt concepute si tehnologiile utilizate fac ca echipamentele Tavrida sa aiba urmatoarele avantaje:
- nu necesita intretinere pe intreaga durata de viata
- durata de viata lunga, cu numar mare de manevre
- utilizeaza tehnologia moderna a actuatorului magnetic
- consum scazut de energie
- dimensiuni compacte si greutate mica
- functioneaza la temperaturi intre -40°C …+55°C


 
Solutia completa in electricitate - EnergoBit Group, EnergoBit, CFR Cluj, CFR 1907, Antreprenoriat Lucrari Electrice, SCADA, Contoare energie, Contoare gaz, Protectii numerice, SEL, EDSA, Posturi de transformare, Celule de medie, Tablouri electrice, Baterii de condensatoare, Transformatoare uscate, EnergoBit Tesar, Enex, Furnizare energie, Parcuri eoliene, Eolian, Energie verde, EnergoBit Schreder, Iluminat, Iluminat exterior, Stalpi de iluminat, Sisteme de iluminat, Lampa, Iluminat interior, Iluminat scenic, Energie eoliana, Intrerupatoare de medie, Reanclansatoare, Energobit Tavrida, Energolux, Separatoare, Contactoare, Trafo, Retrofit celule, Audit energetic, Statii electrice, Grupuri electrogene, Managementul energiei, Echipamente electrice, Sisteme de contorizare, Software de comanda si control