Grup EnergoBit - solutia completa in electricitate - EnergoBit Group, EnergoBit, CFR Cluj, CFR 1907, Antreprenoriat Lucrari Electrice, SCADA, Contoare energie, Contoare gaz, Protectii numerice, SEL, EDSA, Posturi de transformare, Celule de medie, Tablouri electrice, Baterii de condensatoare, Transformatoare uscate, EnergoBit Tesar

Despre noi

EnergoBit Group adaposteste azi sub umbrela sa 17 companii.
Denumirea grupului nu este intamplatoare, acesta poarta numele primei noastre firme, infiintata in aprilie 1990. Numele brandului EnergoBit s-a nascut din reunirea conceptuala a doua cuvinte: ENERGetica si BIT-informatie.

La baza dezvoltarii noastre corporative au stat, de-a lungul celor 20 de ani, valorile care se regasesc si azi in vitrina noastra la loc de cinste: resurse umane, respect, pasiune, inovatie, profesionalism, fiabilitate, performanta.
EnergoBit Group EnergoBit Group
Am inceput in aprilie 1990. Am continuat apoi sa ne dezvoltam iar azi ne regasim aici unde ne simtim cel mai bine, in propria noastra casa.
EnergoBit Group EnergoBit Group
15 noiembrie 2007 - inaugurarea oficiala a noului sediu EnergoBit Group din Parcul Industrial Tetarom I.
EnergoBit Group
2010 - EnergoBit celebreaza 20 de ani de existenta.
 
EnergoBit Group este reprezentat la nivel de sucursale prin birourile sale din Bucuresti, Brasov, Bacau, Craiona si Constanta, precum si prin unitatile sale de productie de la Cluj-Napoca si Jibou.
EnergoBit Group EnergoBit Group
Resursele noastre umane inestimabile au fost mereu cea mai de pret avutie. Am pornit la drum doar trei oameni iar azi, familia EnergoBit numara peste 850 de persoane.
EnergoBit Group EnergoBit Group EnergoBit Group EnergoBit Group
O solutie completa in electricitate, presupune acoperirea in intregime a ramurilor de audit, consultanta, proiectare, productie si distributie. Firma mama inglobeaza o gama larga de servicii si produse energetice, incepand de la antreprenoriat general lucrari electrice, consultanta si proiectare, pana la contorizare si softuri de masurare si eficienta energetica.

EnergoBit Prod este firma specializata in producerea de echipamente electrice de medie tensiune si reprezinta ramura de productie proprie exclusiva a grupului de firme.
EnergoBit Group EnergoBit Group EnergoBit Group
Firma Enex, una dintre cele mai noi membre ale grupului, are ca profil furnizarea de energie electrica si gaz metan, asigurand totodata servicii de consultanta, telegestiune si monitorizare energetica.

Idealul unei solutii complete a adus cu timpul colaborari fructuoase intre EnergoBit si actori cu renume in domeniul electroenergetic. Cele mai importante colaborari au dat nastere unor firme mixte, actualmente parte integranta a grupului EnergoBit.

Printre cele saptesprezece firme din grup, se numara EnergoBit Schréder Lighting, Energobit Tavrida si Energolux, toate firme cu capital roman si strain.

Energobit Schréder Lighting este produsul colaborarii dintre EnergoBit si celebrul grup multinational specializat in iluminat exterior, Scréder Group GIE. Energobit Tavrida, firma romano-estoniana are ca obiect de activitate comercializarea aparatelor de medie tensiune produse de Tavrida Electric. Energolux ofera solutii complexe pentru iluminat interior si iluminat scenic. Energoeco companie de tip ESCO infiintata in 2004, a venit sa raspunda cerintelor din domeniul economisirii si ecologizarii energiei.

 
EnergoBit
O idee frumoasă devenită un business de succes și inovator – aceasta este povestea EnergoBit, care azi oferă soluția completă în electricitate: audit energetic, consultanță în programe de eficiență energetică și energii regenerabile, proiectare și servicii de inginerie specializate... detalii »
Locul I la nivel national in topul CCI
EnergoBit s-a clasat pe prima pozitie in topul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei pentru anul 2009, la categoria Intreprinderi mijlocii, pentru sectorul Constructii si lucrari de instalatii. detalii »
Premiul Business pentru Dezvoltare Durabila si Management Performant
In cadrul unei gale organizate de Facultatea de Business din Cluj, EnergoBit Group a primit premiul pentru dezvoltare durabila si management performant. Evenimentul a avut loc in data de 31 martie a.c., incepand cu ora 12.00, in Amfiteatrul Facultatii de Business, Cluj-Napoca. detalii »
Contact
Modalitati de contact. detalii »


 
Solutia completa in electricitate - EnergoBit Group, EnergoBit, CFR Cluj, CFR 1907, Antreprenoriat Lucrari Electrice, SCADA, Contoare energie, Contoare gaz, Protectii numerice, SEL, EDSA, Posturi de transformare, Celule de medie, Tablouri electrice, Baterii de condensatoare, Transformatoare uscate, EnergoBit Tesar, Enex, Furnizare energie, Parcuri eoliene, Eolian, Energie verde, EnergoBit Schreder, Iluminat, Iluminat exterior, Stalpi de iluminat, Sisteme de iluminat, Lampa, Iluminat interior, Iluminat scenic, Energie eoliana, Intrerupatoare de medie, Reanclansatoare, Energobit Tavrida, Energolux, Separatoare, Contactoare, Trafo, Retrofit celule, Audit energetic, Statii electrice, Grupuri electrogene, Managementul energiei, Echipamente electrice, Sisteme de contorizare, Software de comanda si control