Grup EnergoBit - solutia completa in electricitate - EnergoBit, EnergoBit Prod, Enex, EnergoBit Schréder Lighting, Energolux, EnergoBit Tavrida, EnergoBit Tesar Transformers, EnergoEco, EnergoBit Bucuresti, EnergoBit Bacau, EnergoBit Brasov, EnergoBit Constanta

EnergoBit

Solutia completa in electricitate, presupune acoperirea in intregime a ramurilor de audit energetic, consultanta in domeniul electro-energetic, proiectare, antreprenoriat general lucrari electrice, furnizare si productie de echipamente electrice, furnizare/distributie/telegestiune a energiei, precum si sisteme de iluminat interior si exterior.
EnergoBit Group
EnergoBit, EnergoBit Prod, Enex, EnergoBit Schréder Lighting, Energolux, EnergoBit Tavrida, EnergoEco, EnergoBit Control Systems, EnergoBit Semco Project, EnergoBit Plus, EnergoBit Bucuresti, EnergoBit Brasov, EnergoBit Bacau si EnergoBit Constanta formeaza o familie, reunita sub un singur nume EnergoBit Group.
 
Firmele care alcatuiesc EnergoBit Group integreaza solutii si echipamente de ultima ora si se completeaza reciproc ca un puzzle oferind sisteme complete in domeniul electro-energetic pe inalta, medie si joasa tensiune.
EnergoBit - Antreprenoriat lucrari electrice, sisteme de telegestiune si contorizare a energiei, consultanta in domeniul electric si energetic, furnizare de echipamente electrice, protectii numerice complexe, software de analiza si controlEnergoBit
Antreprenoriat lucrari electrice, sisteme de telegestiune si contorizare a energiei, consultanta in domeniul electric si energetic, furnizare de echipamente electrice, protectii numerice complexe, software de analiza si control detalii »
EnergoBit Prod - Producator de echipamente electrice de medie si joasa tensiune.
Posturi de transformare, celule de medie tensiune, sisteme de teleconducere, firide de distributie, tablouri de automatizare, baterii de condensatoare si alte echipamente de medie si joasa tensiune.
EnergoBit Prod
Producator de echipamente electrice de medie si joasa tensiune. Posturi de transformare, celule de medie tensiune, sisteme de teleconducere, firide de distributie, tablouri de automatizare, baterii de condensatoare si alte echipamente de medie si joasa tensiune. detalii »
EnergoBit Schréder Lighting - Iluminat exterior. Aparatele de ilumina marca Schréder se preteaza la orice aplicatii si cerinte de iluminat: iluminat urban, public, industrial, pentru terenuri de sport.EnergoBit Schréder Lighting
Iluminat exterior. Aparatele de ilumina marca Schréder se preteaza la orice aplicatii si cerinte de iluminat: iluminat urban, public, industrial, pentru terenuri de sport. detalii »
Energolux - Sisteme de iluminat interior. Iluminat spatii comerciale, iluminat birouri, iluminat rezidential, iluminat scenic, iluminat de siguranta, iluminat decorativ.
Energolux
Sisteme de iluminat interior. Iluminat spatii comerciale, iluminat birouri, iluminat rezidential, iluminat scenic, iluminat de siguranta, iluminat decorativ. detalii »
EnergoBit Tavrida - Intreruptoare de medie tensiune in vid, reanclansatoarele automate, separatoare de sarcina in vid, contactoare de joasa tensiune in vid.EnergoBit Tavrida
Intreruptoare de medie tensiune in vid, reanclansatoarele automate, separatoare de sarcina in vid, contactoare de joasa tensiune in vid. detalii »
EnergoBit Control Systems - Energobit Control Systems ofera solutia completa privind proiectarea statiilor, posturilor de transformare si liniilor electrice de 400 – 220 – 110– 20 – 0,4 kV, atat pentru lucrari noi, cat si pentru modernizarea celor existente, precum si pentru lucrari complexe, dintre care un domeniu important este cel al parcurilor eoliene.EnergoBit Control Systems
Energobit Control Systems ofera solutia completa privind proiectarea statiilor, posturilor de transformare si liniilor electrice de 400 – 220 – 110– 20 – 0,4 kV, atat pentru lucrari noi, cat si pentru modernizarea celor existente, precum si pentru lucrari complexe, dintre care un domeniu important este cel al parcurilor eoliene. detalii »
ELM Electromontaj Cluj - ELM Electromontaj Cluj vine ca o completare fireascã pentru serviciile oferite de Grupul EnergoBit, ca urmare a dezvoltãrii constante a EnergoBit ºi a dorinþei de a acoperi cu resurse umane proprii activitãþile complementare din cadrul procesului antreprenorial.ELM Electromontaj Cluj
ELM Electromontaj Cluj vine ca o completare fireascã pentru serviciile oferite de Grupul EnergoBit, ca urmare a dezvoltãrii constante a EnergoBit ºi a dorinþei de a acoperi cu resurse umane proprii activitãþile complementare din cadrul procesului antreprenorial. detalii »
EnergoBit Bucuresti - Sucursala a EnergoBit Group in capitala.EnergoBit Bucuresti
Sucursala a EnergoBit Group in capitala. detalii »
EnergoBit Bacau - Filiala a EnergoBit Group la Bacau.EnergoBit Bacau
Filiala a EnergoBit Group la Bacau. detalii »
EnergoBit Brasov - Filiala a EnergoBit Group la Brasov.EnergoBit Brasov
Filiala a EnergoBit Group la Brasov. detalii »
EnergoBit Constanta - Filiala a EnergoBit Group la Constanta.EnergoBit Constanta
Filiala a EnergoBit Group la Constanta. detalii »


 
Solutia completa in electricitate - EnergoBit Group, EnergoBit, CFR Cluj, CFR 1907, Antreprenoriat Lucrari Electrice, SCADA, Contoare energie, Contoare gaz, Protectii numerice, SEL, EDSA, Posturi de transformare, Celule de medie, Tablouri electrice, Baterii de condensatoare, Transformatoare uscate, EnergoBit Tesar, Enex, Furnizare energie, Parcuri eoliene, Eolian, Energie verde, EnergoBit Schreder, Iluminat, Iluminat exterior, Stalpi de iluminat, Sisteme de iluminat, Lampa, Iluminat interior, Iluminat scenic, Energie eoliana, Intrerupatoare de medie, Reanclansatoare, Energobit Tavrida, Energolux, Separatoare, Contactoare, Trafo, Retrofit celule, Audit energetic, Statii electrice, Grupuri electrogene, Managementul energiei, Echipamente electrice, Sisteme de contorizare, Software de comanda si control